2010. május 18., kedd

Bazd meg Bikicsunáj!

Utáloooooooooooooooom!
Hihetetlen nagyságokat ért el a Bikicsunáj utálatom.
Roy és Ádám énekelte anno hogy a csapbol is én folyok.. hát úgytünik ők már kifolytak teret adva a bikicsunáj őrületnek.
Borzalmas
Adott egy ember, egy tv csatorna, és egy műsor.
Egy tehetségkutató, minek célja nem a tehetségek felkarolása hanem az elterelés. Ugyanolyan töltelék műsor mint a többi. Agymosás.. A benne szereplő énekesek 90%-a eltűnik a süllyesztőben hiába tehetségesek. A tv csatornák nagyobb nézettség reményében kihasználják ezeket a tehetségeket és elérik hogy a tv-k elött ülő droidok mindennapi szarságairol eltereljék a figyelmet. A naív emberek tehetség nélkül elmennek énekelni mert van egy álmuk. A többi ember meg kiröhögi, lealázza, a földbe tiporja őket. Rendben. Megérdemlik. Sokan csak feltünési viszketegségből állnak a mikrofon mögé. De vannak olyanok is akik csak egy esélyt akarnak kapni az élettől hogy talán jobb lesz. Naívak.. De megpróbálják. De nem hiszem hogy harakirit követnek el a 0 tehetségű emberek a stúdióbol kilépve.. Sztem leszarják.. Bevágnak egy : "Na ez nem jött össze" mondatot és nem is érdekli őket tovább. Nem is velük van a baj. Hanem azzal hogy nagyobb vízhangot kap egy rossz "produkció" mint egy komolyabb tehetség. Adott a már fennt említett emberünk.. Nem tud énekelni és nem tud angolul sem. Elénekel egy dalt valami iszonyat akcentussal.. akcentussal.. hülye vagyok.. Egy új nyelven közelíti meg a dolgot! Saját bevallása szerint visszahallgatta magnórol és leirta fonetikusan amit hallott!! A hallása se lehet valami kitünő.. De ez az ember készült eggyátalán? Komolyan gondolta hogy ez jó lesz? Mennyi időbe telhetett neki amíg rákészült? 5-10 perc? Más évekig gyakorol.. Ének tanárhoz jár, szolfézsra, skálázik, akár hangszeren tanul...stb. Ott van Fekete Jenő az ország egyik legnagyobb Blues énekese 20éve zenél és kicsit idegesen megjelent a Megasztár selejtezőjén. :) Nagy meglepetésre tovább is jutott. :) Róla még sincs szó.
Idegesít hogy a szar lett a divat. Hogy minden menő zsírsirály arc kiirja msnre hogy bikicsunáj meg egy xd-t mellé.. Idegesít hogy éneklik az utcán a tizenévesek nevetgélve. Idegesít hogy pólót akarnak készíteni belölle.. Idegesít hogy indokolatlanul népszerű, akik pedig megérdemelnék a figyelmet azokról nem hallani...
Hol van Oláh Ibolya, Kontor Tamás, Gaál Csaba Boogie, Szabó Eszter...(és még sorolhatnám)? Hol vannak azok az emberek akikröl szólt ez a műsor?
Ott van Varga Pisti... Csóró villamosvezető cigánygyerek.. Iszonyat tehetséges, reményt adtak neki most pedig vezetheti a kettes villamost Pesten.. Kihasználták.. Az emberek elküldték az emelt díjas smseket érte amíg tudták... addig értékelte csak a csatorna...
Igaz vannak kivételek is.. Akiknek bejött ez az egész. Caramell, Gáspár Laci, Rúzsa Magdi.. De ahhoz képest hogy hány igazi tehetséget találtak nagyon kevesen vannak akikröl most is hallani.
Bassza a fülem a bikicsunáááááááááááááááááááááááááááááááááááááj!!!!
Iszonyatosaaan!!!
Ha a közelembe vagy ne énekeld!
Köszi.

Szebb Bikicsunájt!
Blogzoll

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése